Menu Close

Automatismes

Des de Lignum tancaments oferim la millor gamma d’automatismes. Es caracteritza per ser un format automàtic i segur. Aquí et deixem amb els diferents tipus que oferim:

  • Automatismes per a portes de garatge
  • Automatismes per cancel·les
  • Automatismes per a portes d’interior

Per a més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

AUTOMATISMES

Automatismes per a portes de garatge

Lignum instal·la automatismes per a tota mena de portes de garatge. Comoditat i seguretat per a la seva llar. Amb l’automatisme de porta de garatge de Hörmann pot obrir tant la porta de garatge com la tanca d’entrada de forma ràpida, còmoda i segura. Amb només prémer un botó accedirà al garatge amb total protecció enfront del vent i el temps. La via directa és un gran avanç per a una major seguretat en la foscor.

Veure catàleg d’automatismes per a garatges en PDF

Automatismes per a tanques exteriors

Obertura i tancament automàtic per a les portes giratòries i corredisses. Lignum li ofereix un sistema perfectament sintonitzat. Disposem dels millors automatismes del mercat:

· Automatisme per a portes batents VersaMatic i RotaMatic de Hörmann.
· Automatismes per a cancel·les corredisses LineaMatic i STA 400

Veure catàleg d’automatismes per a cancel·les en PDF

Automatismes per a portes d'interior

Amb l’automatisme de porta PortaMatic de Hörmann, les portes interiors es manegen amb gran facilitat i de manera automàtica amb un emissor manual o un polsador. La gran quantitat de funcions i opcions d’ajust el doten d’una flexibilitat màxima.

Veure catàleg d’Automatismes per a portes d’interior en PDF